Termeni și condiții

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului andycont.ro

Acceptarea condițiilor.

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

Introducere

Prezentele condiții generale definesc condițiile de utilizare a site-ului andycont.ro de către potențiali vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare. Întregul conținut al site-ului andycont.ro este protejat prin lega drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate.

Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Contdor Andy SRL. Accesul și utilizarea paginii andycont.ro sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezentate pe andycont.ro sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări conținutul paginii andycont.ro pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice situații, conținutul andycont.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților andycont.ro

Neangajarea răspunderii

Conținutul informațiilor se referă la descriere într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor Contdor Andy SRL. Contdor Andy SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 

Astfel, Contdor Andy SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. Toate informațiile prezentate pe site cu privire la serviciile andycont.ro, prețuri, informații, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului andycont.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea în lipsa unor acorduri ulterioare.

Obiectivul conținutului site-ului
 Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. Contdor Andy SRL nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori. Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze Contdor Andy SRL prin unul din mijloacele afișate în pagina de contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natura.

Informații personale
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, telefon, adresa de email), modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Contdor Andy SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor solicitate. Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.
 
Informațiile oferite prin intermediul site-ului
Orice persoană care vizitează site-ului andycont.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele:
– prelucrarea acestor date și informații personale de către Contdor Andy SRL;
– transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct;
– soluționarea de către Contdor Andy SRL a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate;
– alte activități întreprinse de Contdor Andy SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
 
Contdor Andy SRL va păstra confidențialitatea acestor informații.
 
Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.